بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فردیناند: حالا نوبت خلاص شدن از شر بازیکنان آشغال منچستریونایتد است!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1403 | 14:13

طرفداری | ریو فردیناند، اسطوره منچستریونایتد، پس از جدایی دن اشورث، مدیر ورزشی این باشگاه، خواستار پاکسازی کامل بازیکنان ضعیف از ترکیب تیم شد.

دن اشورث که تنها پنج ماه پیش از نیوکاسل به منچستریونایتد پیوسته بود، پس از شکست ۳-۲ مقابل ناتینگهام فارست از سمت خود کنار رفت. این تصمیم در حالی گرفته شد که پیش‌تر نیز اریک تن هاخ، سرمربی هلندی، جای خود را به روبن آموریم داده بود.

در واکنش به جدایی اشورث، ریو فردیناند در پادکست “Rio Presents” با انتقاد شدید و صریح از عملکرد برخی بازیکنان منچستریونایتد گفت:

 حالا وقت آن رسیده که باشگاه از شر بازیکنان آشغالی که در تیم هستند نیز خلاص شود و در مورد آن‌ها همین‌قدر قاطع باشد. اگر بازیکنان آشغالی آنجا هستند، چه آن‌هایی که مدت زیادی در تیم بوده‌اند و چه آن‌هایی که به اندازه کافی خوب نیستند، باید سریعاً آن‌ها را از تیم بیرون بیندازند.

فردیناند افزود:

امیدوارم با بازیکنان هم به همین شدت برخورد کنند. دست‌کم این نشان می‌دهد که باشگاه در تصمیم‌گیری‌هایش جدی است. اما وقتی به وضعیت کلی نگاه می‌کنید، سر و صدای زیادی اطراف باشگاه به گوش می‌رسد. قیمت بلیت‌ها افزایش پیدا کرده، بیش از ۲۵۰ نفر از کارکنان باشگاه اخراج شده‌اند و باشگاه بدون توجه به اعتراض‌ها به راه خود ادامه می‌دهد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *