یک ایرانی در جمع بهترینهای لیگ برتر روسیه
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق ، تیم روستوف در بازی خانگی هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال روسیه برابر کریلیا سووتوف با درخشش محمد محبی ۳ بر یک پیروز شد. محمد محبی در این بازی یک گل زد و یک پنالتی هم گرفت.
چمپیوتات روسیه با انتخاب محمد محبی به عنوان یکی از بهترینهای هفته هجدهم لیگ برتر این کشور نوشت: تمام بازیکنان تیم فوتبال روستوف در دیدار برابر کریلیا درخشیدند اما محمد محبی برجستهترین بود و نمایش متفاوتی داشت. او بود که روستوف را از حریفش پیش انداخت، از تله آفساید فرار کرد و توپ را با دقت به گل تبدیل ساخت.
بر اساس این گزارش؛ محمد محبی در ادامه بازی برابر کریلیا سووتوف یک پنالتی گرفت که ماکسیم اوسیپنکو آن را تبدیل به گل کرد. مهاجم ایرانی چندین بار به دبل کردن هم در این بازی نزدیک شد و چهار شوت به سمت دروازه کریلیا که سه تای آن در چارچوب بود.
تیم فوتبال روستوف با ۲۶ امتیاز در رده ششم جدول ۱۶ تیمی لیگ برتر روسیه جای دارد.


ستاره محبوب هواداران استقلال راهی سری آ ایتالیا می شود ؟ + جزئیات
واکنش ویژه ستاره تیم ملی فوتبال ایران به دیدار مقابل روسیه + جزئیات
دردسر بزرگ استقلال برای شکار لژیونر فوتبال ایران + جزئیات
سنگ تمام خاص پیشکسوت پرسپولیس برای ستاره جذاب تیم ملی فوتبال ایران
رونمایی از بهترین بازیکن دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل امارات + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات









