بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال بالای تمدید قرارداد سه ستاره بایرن مونیخ در اوایل سال ۲۰۲۵

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 16 آذر 1403 | 21:17

طرفداری | بایرن مونیخ در هفته‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات تمدید قراردادش با سه تن از اصلی‌ترین ستارگانش داشته است.

به گزارش فلوریان پلتنبرگ از اسکای آلمان، جمال موسیالا، یوسوا کیمیش و آلفونسو دیویس همگی پیشنهادات رسمی از سوی باشگاه دریافت کردند. این درحالی است که لروی سانه هنوز پیشنهادی دریافت نکرده که موجب ایجاد ناراحتی‌هایی شده است. بااین‌حال، صحبت‌هایی با سانه انجام شده، اما انتظار نمی‌رود پیش از بهار آینده تصمیم‌گیری انجام شود.

در مورد کیمیش، همه‌چیز نشان از تمدید قرارداد دارد. انتظار می‌رود در ژانویه یا فوریه ۲۰۲۵ تصمیم گرفته شود. جمال موسیالا هم به احتمال فراوان، قراردادش را در اوایل ۲۰۲۵ با دستمزد ناخالص سالیانه حدوداً ۲۵ میلیون یورویی تمدید می‌کند. آلفونسو دیویس در آستانه تمدید قرارداد با بایرن مونیخ قرار دارد و مذاکرات با مدافع کانادایی در مراحل پیشرفته‌ای قرار دارد. در مورد اعداد و ارقام بحث شده، توافقاتی انجام شده و صحبت‌های بیشتری هم باید انجام شود. معامله هنوز تمام‌شده نیست، اما بایرن انتظار تمدید قرارداد او را دارد.

همچنین کری هاو از اسکای گزارش کرده، هیچ مشکلی بین بایرن مونیخ و نمایندگان آلفونسو دیویس وجود نداشته، طرفین رابطه‌ی بسیار خوبی دارند و در حال صحبت با یکدیگر هستند.

 

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *