واکنش محمدرضا داورزنی به انتخابش به عنوان معاون قهرمانی وزارت ورزش
منبع : خبرگزاری مهر
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا داورزنی در مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران گفت: من به عنوان مشاور در کنار وزیر ورزش و جوانان هستم و اصلاً قرار نبوده برای معاونت قهرمانی من انتخاب شوم. اسم من هم شما اصحاب رسانه برای معاونت قهرمانی مطرح میکنید و اصلاً این طور نیست.
وی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر اینکه او در تمام نشستها حضور دارد، عنوان کرد: من تنها به عنوان مشاور در کنار وزیر ورزش و جوانان هستم. بالاخره من ۴۰ ساله تجربه دارم و الان در کنار آن چیزی که به ذهنم میرسد را عنوان میکنم.
داورزنی در پاسخ به این سوال که آیا برکناری وحید مرادی از نایب رئیسی فدراسیون والیبال قانونی بوده یا خیر، گفت: این موضوع را رها کنید. راجع به والیبال از من سوال نپرسید.
وی در واکنش به این سوال که از تقوی دلخور است، عنوان کرد: نه اصلاً. همه ما باید به آقای تقوی کمک کنیم تا والیبال به روزهای خوش خودش برگردد و حس خوب مردم به والیبال همچون گذشته تکرار شود. همه ما باید به فدراسیون و والیبال کشور کمک کنیم. الان هم آقای تقوی رئیس فدراسیون هستند همه باید به او کمک کنیم تا بتواند به وعدهها و قولهایی که داده عمل کند و برای کسب سهمیه المپیک و تکرار قهرمانی در بازیهای آسیایی تحقق پیدا کند و همه وظیفه دارم به او کمک کنیم.


بودجه وزارت ورزش در سال ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات
سنگ تمام وزیر ورزش برای تیم ملی والیبال دانش آموزی ایران + جزئیات
ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات
خبر تلخ از صابر کاظمی
شاهکار والیبایست های ایرانی ؛ یک قدم تا تاریخسازی
رونمایی از بهترین بازیکن دیدار والیبال ایران و تونس + جزئیات









