بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حریف یزدانی در بوندسلیگای آلمان

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 9 آذر 1403 | 17:28

به گزارش ایرنا، ماگومد رمضانوف که در مسابقات کشتی بازی‌های المپیک پاریس در فینال وزن ۸۶ کیلوگرم مقابل حسن یزدانی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان قرار گرفت و در نهایت با پیروزی ۷ بر یک توانست نخستین مدال طلای خود را کسب کند.

رمضانوف در بازگشت به زادگاه خود ماخاچ قلعه نوشت: همانطور که قول داده بودم، برای غرفه شخصی‌ام جوایزی از جمله لوح یادبودی از دولت بلغارستان را آورده‌ام. این لوح توسط دیمیتر گلاوچف نخست وزیر و شهردار این کشور اهدا شد.

وی ادامه داد: در مسابقات بازی‌های المپیک در مجموع نمایندگان بلغارستان به کسب سه مدال طلا، یک نقره و سه برنز در پاریس شدند. همچنین پس از تجلیل دولت بلغارستان نیز در خانه مورد مورد استقبال قرار گرفت.

براین اساس دارنده مدال طلای المپیک بر خلاف پیروزی‌هایش در پاریس، با یک باشگاه آلمانی نیز قرارداد دارد. او در سه مسابقه در بوندسلیگای آلمان وارد تشک شد که توانست در هر سه مبارزه خود به پیروزی برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *