حریف یزدانی در بوندسلیگای آلمان
منبع : خبرگزاری ایرنا
به گزارش ایرنا، ماگومد رمضانوف که در مسابقات کشتی بازیهای المپیک پاریس در فینال وزن ۸۶ کیلوگرم مقابل حسن یزدانی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان قرار گرفت و در نهایت با پیروزی ۷ بر یک توانست نخستین مدال طلای خود را کسب کند.
رمضانوف در بازگشت به زادگاه خود ماخاچ قلعه نوشت: همانطور که قول داده بودم، برای غرفه شخصیام جوایزی از جمله لوح یادبودی از دولت بلغارستان را آوردهام. این لوح توسط دیمیتر گلاوچف نخست وزیر و شهردار این کشور اهدا شد.
وی ادامه داد: در مسابقات بازیهای المپیک در مجموع نمایندگان بلغارستان به کسب سه مدال طلا، یک نقره و سه برنز در پاریس شدند. همچنین پس از تجلیل دولت بلغارستان نیز در خانه مورد مورد استقبال قرار گرفت.
براین اساس دارنده مدال طلای المپیک بر خلاف پیروزیهایش در پاریس، با یک باشگاه آلمانی نیز قرارداد دارد. او در سه مسابقه در بوندسلیگای آلمان وارد تشک شد که توانست در هر سه مبارزه خود به پیروزی برسد.


قهرمان کشتی آزاد جهان به استقلال پیوست + جزئیات
ستاره محبوب کشتی ایران به تیم استقلال پیوست
بدشانسی های حسن یزدانی در کشتی تمامی ندارد + جزئیات
واکنش عجیب سرمربی اسپانیا پس از برتری سه گله برابر بلغارستان
افتخار جدید و جهانی برای حسن یزدانی + جزئیات
حسن یزدانی ایران را ترک می کند









