بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

معرفی ۴ تنیسور راه‌یافته به مرحله نیمه‌نهایی ۱۰۰۰ امتیازی مردان

منبع : خبرگزاری میزان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آذر 1403 | 12:12

خبرگزاری میزان –

به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، مسابقات ۱۰۰۰ امتیازی تنیس مردان در زمین‌های مجموعه آرشا کلاب ادامه یافت و تنیسور‌ها برای صعود به نیمه نهایی انفرادی و فینال دونفره با حریفان خود روبرو شدند.

نتایج کامل بازی‌ها: 

معین محمدی – علی تقی زاده (۱-۶ و‌۱-۶ محمدی) 

سینا مقیمی – یونس طلاور (۴-۶،۶-۴،۴-۶ مقیمی)

مانی ملاعسگری- علیرضا نصیری (۴-۶،۶-۴،۴-۶نصیری)

آیریک عابدین زاده – کیارش حنیفی (۴-۶ و‌۴-۶عابدین زاده)

به این ترتیب با معرفی نفرات حاضر در نیمه نهایی فردا با انجام ۲ دیدار تکلیف نفرات حاضر در فینال مشخص می‌شود.

در بخش دونفره نیز تیم علی تقی زاده – آیریک عابدین زاده با نتیجه ۳-۶ و ۲-۶ زوج علی بهشتی – رادین فهیمی را برد و تیم معین محمدی- محمد علی ممقانی نیا با نتیجه ۳-۶ و ۴-۶ مغلوب زوج معین معظم- امیر اصلان منتخب شد تا تکلیف فینالیست‌های این بخش مشخص شود.

رقابت‌های ۱۰۰۰ امتیازی مردان از ۲۸ آبان ماه به سرداوری ندا کاظمی و مدیریت مهران قدسی در زمین‌های هارد کورت مجموعه آرشا کلاب آغاز و ۸ آذر با معرفی نفرات برتر به پایان می‌رسد.

انتهای پیام/

دسته بندی ها : خبرگزاری میزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *