استقلال در دوبی ماندنی شد
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق ، دیدار تیمهای فوتبال استقلال و پاختاکور ازبکستان با تساوی بدون گل در ورزشگاه بن راشد شهر دبی امارات هفته پنجم رقابتهای لیگ نخبگان آسیا همراه بود تا این تیم با ۴ امتیاز در رتبه هفتم جدول منطقه غرب قاره کهن قرار بگیرد.
آبیپوشان پایتخت صبح امروز تمرین ریکاوری خود را در دبی برگزار کردند و قرار است تمرین تاکتیکی فردا چهارشنبه خود را نیز در امارات پشت سر بگذارند.
باشگاه استقلال برای حفظ آرامش و جلوگیری از خستگی سفرهای متوالی در بازیهای آسیایی تصمیم گرفت اردوی خود را در دبی امارات ادامه دهد تا از آنجا مستقیم راهی عربستان شده و خود را برای دیدار با الاهلی آماده کنند.
باشگاه استقلال برای افزایش انگیزه اعضای حاضر در کاروان تیم پاداش ارزی برای پیروزی احتمالی مقابل الاهلی عربستان در نظر گرفته است.
دیدار تیمهای فوتبال استقلال و الاهلی عربستان ساعت ۱۹:۳۰ دوشنبه ۱۲ آذرماه در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا برگزار میشود.


بدشانسی بزرگ برای ستاره تیم ملی در فوتبال امارات + جزئیات
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
مقصدهای احتمالی اردوی خارجی باشگاه پرسپولیس
واکنش خاص دراگان اسکوچیچ به برتری نفس گیر تراکتور مقابل الدحیل قطر
واکنش معنادار ستاره تراکتور به برتری مقابل الدحیل قطر + جزئیات
ترکیب تراکتور در دیدار حساس مقابل الدحیل قطر لو رفت + جزئیات









