بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رضایت‌مندی رئیس فیبا از بسکتبال ایران در دیدار معزی‌فر و شیخ سعود علی آل‌ثانی

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 آذر 1403 | 15:48

به گزارش ایرنا، محسن معزی‌فر، دبیر فدراسیون بسکتبال در دیدار با شیخ سعود علی آل‌ثانی، رئیس فدراسیون جهانی، گزارشی در خصوص توسعه و فرهنگ‌سازی بسکتبال ایران طی دوسال اخیر را ارائه و از تاسیس ۸ پایگاه قهرمانی در ایران خبر داد. همچنین از برگزاری بیش از ۲۲۰۰ مسابقه در سال گذشته در رده‌های مختلف سنی آقایان و بانوان در ایران گزارشی ارائه شد که با رضایت‌مندی رئیس فیبا همراه بود.

دبیر فدراسیون بسکتبال ایران در این نشست از حمایت‌های فیبا آسیا و فدراسیون جهانی از حق میزبانی ایران قدردانی کرد. معزی‌فر با تاکید بر اینکه ایران کشوری امن است گزارشی از روند برگزاری مسابقات در ایران را به اطلاع رئیس فیبا رساند.

رئیس فدراسیون جهانی نیز در این نشست گفت: بسکتبال ایران را دنبال می‌کنم و می‌دانم این رشته در کشورمان در مسیر رشد و توسعه است و از عملکرد فدراسیون بسکتبال ایران قدردانی کرد.

شیخ آل ثانی در ادامه گفت: پس از زنده یاد محمود مشحون رئیس اسبق فدراسیون بسکتبال ایران، این رشته دچار افت شد اما از آنجا که جواد داوری را خوب می‌شناسم و به لیاقت وی در مدیریت اعتقاد و اعتماد دارم مطمئن هستم که با این جوان‌ها رشد بسکتبال شروع شده و روندی رو به جلو دارد.

گفتنی است در پایان این دیدار پیراهن تیم ملی کشورمان به رسم یادبود به شیخ سعود علی آل ثانی اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *