بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغاز دوباره لیگ برتر هندبال مردان با یک دیدار معوقه

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 آذر 1403 | 15:28

به گزارش خبرنگار مهر، سی و هفتمین دوره لیگ برتر هندبال مردان بعد از چهار هفته تعطیلی به دلیل حضور تیم مس کرمان در جام باشگاه های آسیا از فردا ششم آذرماه از سر گرفته می شود.

به این ترتیب دیدار معوقه دو تیم نیروی زمینی شهید کازرون و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان که قرار بود در تاریخ هفتم آبان برگزار شود با تعویق یک ماهه فردا برگزار خواهد گردید.

سپاهان اصفهان هم اکنون با ۶ امتیاز از ۳ بازی خود در رده دوم ایستاده و نیروی زمینی کازرون هم با یک پیروزی و ۲ باخت و ۲ امتیاز در رده هشتم قرار دارد.

این بازی معوقه را کوبل داوری رضا شنبدی و محمدامین پولادی سوت می‌زنند، حسن حسینی و مصطفی باباملکی کار نظارت فنی را انجام می‌دهند و مجید پارسایی نماینده فدراسیون در این دیدار است.

مسابقات هفته پنجم لیگ برتر هندبال مردان ایران ۱۲ آذر برگزار می‌شود.

دیدار معوقه نیروی زمینی کازرون و فولاد مبارکه سپاهان فردا، سه‌شنبه، ۶ آذر، و از ساعت ۱۶:۰۰ برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *