بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کاپیتان تیم ملی بسکتبال: وزیران قبلی وعده حواله خودرو دادند، اما عملی نشد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1403 | 23:01

طرفداری | ارسلان کاظمی، کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران، در دیدار با وزیر ورزش و جوانان، ضمن ابراز خوشحالی از توجه وزیربه بسکتبال، به نمایندگی از بازیکنان خواستار عملی شدن وعده‌های داده شده شد.

ارسلان کاظمی، کاپیتان تیم ملی بسکتبال در جریان بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی به نمایندگی از بازیکنان به صحبت پرداخت.کاظمی اظهار داشت:

جای خوشحالی دارد که وزیر ورزش ایران به بسکتبال سر زدند همه ما خوشحال هستیم که تیم ملی ایران مورد توجه مسئول اول ورزش کشور قرار گرفت.

وی گفت:

ما خواسته زیادی نداریم و فقط درخواست داریم که به وعده‌های داده شده عمل شود. وزیران قبل حرف‌هایی زدند اما بدون آن که به آن عمل کنند رفتند و صحبت ها فقط در حد حرف بود.

در ادامه دنیامالی از کاپیتان تیم ملی پرسید که وعده‌ها چه بوده‌اند، توضیح داد:

در زمان بازی‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، وزیر ورزش به ما وعده حواله خودرو در صورت صعود به جام جهانی دادند که عملی نشد. ما صعود کردیم اما حواله‌ای دریافت نکردیم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *