بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

برد دراماتیک لاروخا/ پرتغال در غیاب رونالدو متوقف شد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1403 | 2:29

به گزارش خبرورزشی، در ادامه بازی‌های دور ششم مرحله گروهی لیگ ملت‌های اروپا اسپانیا حریفش را شکست داد و پرتغال در غیاب رونالدو مقابل کرواسی به تساوی رسید.

پرتغال در خانه کرواسی به میدان رفت و مقابل شطرنجی‌پوشان اروپا با نتیجه ۱-۱ مساوی کرد. برای پرتغال در این بازی ژوائو فلیکس در دقیقه ۳۳ گلزنی کرد و تک گل کروات‌ها را نیز یوشکو گواردیول در دقیقه ۶۵ به ثمر رساند.

پیش از این صدرنشینی و صعود پرتغال به عنوان تیم نخست گروه ۱ لیگ A قطعی شده بود. کرواسی نیزدر این گروه دوم شد.

برد دراماتیک لاروخا/ پرتغال در غیاب رونالدو متوقف شد

در بازی همزمان اسپانیا در خانه میزبان سوئیس بود و در حالی که بازی با تساوی دنبال می‌شد، پنالتی دقیقه ۳+۹۰ اعلام شده به سود اسپانیایی‌ها موجب پیروزی ۳ بر ۲ این تیم شد.

یرمی پینودر دقیقه ۳۲، خسوس خیل در دقیقه ۶۸ و برایان ساراگوسا در دقیقه ۳+۹۰ از روی نقطه پنالتی گل‌های لاروخا در این بازی را به ثمر رساندند، ضمن اینکه پدری نیز یک پنالتی را از دست داد.

اسپانیا در گروه ۴ لیگ A با ۱۶ امتیاز به عنوان صدرنشین صعود کرد.

برد دراماتیک لاروخا/ پرتغال در غیاب رونالدو متوقف شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *