بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بیماری ستاره استقلالی تیم ملی ازبکستان رفع شد؛ ماشاریپوف آماده‌تر از همیشه

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 آبان 1403 | 10:27

طرفداری | جلال‌الدین ماشاریپوف، ستاره ازبکی تیم استقلال، پس از پشت سر گذاشتن دوران سرماخوردگی و بهبودی کامل، به تمرینات تیم ملی ازبکستان پیوست.

ماشاریپوف در حالی که به دلیل بیماری قادر به همراهی استقلال در دیدار مقابل مس رفسنجان نبود، اکنون آماده است تا در دیدار حساس تیم ملی ازبکستان مقابل قطر در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت کند. با مصدومیت اورونوف و آماده نبودن ماشاریپوف؛ هواداران ازبکستان کمی نگران تقابل با قطر بودند اما ستاره استقلالی توانست خود را به تمرینات اضافه کند.

تیم ملی ازبکستان که برای صعود به جام جهانی نیاز مبرمی به پیروزی در این دیدار خارج از خانه دارد، امروز در یک مسابقه سرنوشت‌ساز به مصاف قطر خواهد رفت. حضور ماشاریپوف در تمرینات اخیر تیم ملی ازبکستان پس از دوره‌ای که به دلیل سرماخوردگی از تیم ملی غایب بود، می‌تواند روحیه و قدرت هجومی این تیم را تقویت کند.

با این حال، با توجه به اینکه ماشاریپوف در دو جلسه تمرینی اخیر حضور نداشت و در مدت غیبت خود از شرایط بازی دور بود، بعید است که از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گیرد. سرچکو کاتانچ، سرمربی ازبکستان، احتمالاً از ماشاریپوف در دقایق حساس یا نیمه دوم بازی برای کمک به تیم بهره خواهد برد.

در گروهی که رقابت شدید میان تیم‌های ایران، قطر و ازبکستان در جریان است، هر امتیاز می‌تواند تأثیر زیادی بر سرنوشت صعود این تیم‌ها به جام جهانی داشته باشد. ازبک‌ها امیدوارند که با حضور ماشاریپوف در ترکیب، شانس بیشتری برای پیروزی و ادامه مسیر صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ داشته باشند. شوت تماشایی ماشاریپوف و واکنش دیدنی دروازه‌بان الهلال (الهلال ۲-۰ استقلال)

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *