بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رم به دنبال ستاره سابق: نیمکت ترکیه خالی می‌شود؟

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 آبان 1403 | 17:22

به گزارش ایلنا، وینچنزو مونتلا ایتالیایی پس از اخراج ایوان یوریچ کروات، گزینه محبوب رم برای پر کردن نیمکت جالوروسی‌‌‌هاست.

هیئت مدیره باشگاه رم، تیمی که در رده دوازدهم قرار گرفته و تنها ۴ امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد، به دنبال راه حلی برای مشکلات عدیده این فصل هستند و تا به حال دانیله ده‌روسی و ایوان یوریچ را اخراج کرده‌اند.

به گزارش اکثر رسانه‌های معتبر ایتالیایی، در میان تمام گزینه‌هایی که باشگاه می‌تواند در نظر بگیرد، مونتلا، سرمربی سابق سویا، شانس بسیار زیادی دارد. مربی فعلی ترکیه بند فسخی به ارزش حدودا یک میلیون یورو در قراردادش دارد.

جالوروسی‌ها به دنبال بستن قرارداد با یک مربی جدید در اسرع وقت هستند و مونتلا با توجه به شناخت از فوتبال ایتالیا و گذشته‌اش به عنوان بازیکن رم، گزینه ایده‌آلی خواهد بود.

او بخشی از تیم افسانه‌ای رم بود که آخرین اسکودتو این باشگاه را در سال ۲۰۰۱ به دست آورد و ۱۰ سال بعد، در سال ۲۰۱۱، در پایتخت ایتالیا مربیگری کرد.

مونتلا در حال حاضر با ترکیه برای بازی‌های لیگ ملت‌های اروپا حضور دارد که ابتدا مقابل ولز و سه شنبه آینده برابر مونته نگرو به میدان می‌رود.

مونتلا در دوران حضورش در رم، ۱۰۱ گل در ۸ فصل به ثمر رساند و اسکودتو، یک سوپرجام ایتالیا و یک کوپا ایتالیا را به دست آورد. او به عنوان مربی به مدت ۱۳ بازی روی نیمکت این باشگاه حضور داشت که رکورد هفت برد، سه تساوی و سه شکست را به ثبت رساند.

همچنین رودی گارسیا، سرمربی سابق النصر عربستان و روبرتو مانچینی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا و عربستان هم دیگر گزینه‌های رم هستند. انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *