در پرسپولیس ۴ برابر اروپا به من پول دادند/ بازیکنان پنهانم کردند تا کسی خالکوبیهایم را نبیند!
منبع : خبرورزشی
بوژیدار رادوشویچ دروازهبانی که در دوران سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ به جمع بازیکنان پرسپولیس پیوسته بود، از جمله فوتبالیستهایی محسوب میشود که به اعتقاد اغلب کارشناسان پول بسیار خوبی از پرسپولیس دریافت کرد.
اتفاقا خود این دروازهبان طی مصاحبهای با یک نشریه اروپایی که ترجمه آن ۲۳ آبان سال ۱۳۹۵ در خبرورزشی منتشر شد، به همین نکته اذعان کرد و گفت: فوتبالیستهای ایرانی دستمزد خوبی میگیرند و به همین خاطر تمایل زیادی برای پیوستن به تیمهای خارجی ندارند. خود من در پرسپولیس ۴ برابر اروپا پول میگیرم. البته پیش از اینکه به ایران بیایم، شنیده بودم که تبمهای این کشور دستمزد بازیکنان را دیر به دیر میدهند و بدحساب هستند ولی مطالباتم تا اینجای کار بهموقع پرداخت شده است. به طور کلی باید بگویم در ایران زندگی آرامی دارم.
این سنگربان در ادامه به نکته جالبی هم اشاره کرد و گفت: در فوتبال ایران بازیکنان باید خالکوبی خود را پنهان کنند به همین خاطر برخی نفرات که روی دستشان تتو کردهاند، لباس آستینبلند میپوشند. یک بار وقتی میخواستم پیراهنم را عوض کنم، همبازیانم متوجه خالکوبیهایم شدند و به خاطر اینکه آنها دیده نشوند، من را دوره کردند تا تتوی من به تصویر کشیده نشود. البته این مسئله یک قانون است و به آن احترام میگذارم.



ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به دنبال راهی برای بازگشت + جزئیات
جدایی ۲ ستاره محبوب تیم پرسپولیس در نقلوانتقالات
خبر بد برای اوسمار و هواداران تیم فوتبال پرسپولیس
برنامه زمستانی اوسمار برای آمادگی تیم فوتبال پرسپولیس
یحیی گل محمدی این بازیکن پرسپولیس را می خواهد
پیش بینی جذاب پیشکسوت پرسپولیس از آینده تیم اوسمار









