برخورد سخت عیسی با جدیدترین شاگرد قلعهنویی
منبع : خبرگزاری ایلنا
به گزارش ایلنا، پرسپولیس در بازی معوقه هفته چهارم لیگ برتر در سیرجان به مصاف گل گهر رفت و تقابل بسیار سختی با این تیم داشت و در نهایت موفق شد با یک گل این تیم را شکست بدهد.
پرسپولیس در شرایطی به مصاف گل گهر رفت که باتوجه به بازیهای قبلی خود تنها به پیروزی فکر میکرد و گاریدو با دو مهاجم تخصصی یعنی عیسی آل کثیر و علی علیپور تیمش را به میدان فرستاد.
عیسی در این بازی یک نیمه در زمین بود و موقعیتهای ایدهآلی برای گلزنی به دست آورد اما نتوانست آنها را به تور دروازه گل گهر بچسباند. تقابل عیسی آلکثیر در این مسابقه با محمد مهدی زارع، مدافع ۲۲ ساله بسیار جالب توجه بود.
این بازیکن که مورد توجه امیرقلعه نویی قرار گرفته و به تیم ملی دعوت شده است، با سر بانداژ شده حسابی مهاجم پرسپولیس را تحت فشار گذاشت و عیسی را مجبور کرد لباسهای او را به شکل عجیبی برای مهارش بِکشد. باید دید زارع بعد از تنه به تنه شدن با بازیکنان پرسپولیس فرصت بازی ملی را هم به دست خواهد آورد یا خیر.
انتهای پیام/


استقلال هر چه خورد از خودی خورد+ جزئیات
رونمایی از مقصد آینده ستاره مغضوب ساپینتو در استقلال + جزئیات
وعده بزرگ سرمربی استقلال به هواداران آبی سوژه شد + جزئیات
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل گل گهر سیرجان لو رفت + جزئیات
پشت پرده خط قرمز ریکاردو ساپینتو روی نام دو ستاره استقلال + جزئیات
واکنش معنادار ساپینتو به تقابل استقلال و گل گهر سیرجان در لیگ برتر









