بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

توقف میلان در خانه کالیاری؛ پیروزی مقابل رئال اتفاقی بود؟

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1403 | 22:42

به گزارش ایرنا، دیدار تیم‌های کالیاری و میلان در چارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های فوتبال سری‌آ ایتالیا از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در ورزشگاه ساردینیا آرنا با قضاوت میکله فابری برگزار شد که در نهایت این دیدار با تساوی ۳ بر ۳ به پایان رسید.

میلان پس از پیروزی روحیه‌بخش مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا پا به این دیدار گذاشته بود و در خانه کالیاری به دنبال کسب برتری و بهبود رتبه در سری‌آ ایتالیا پیش از فیفادی بود، که به این امر دست پیدا نکردند.

برای شاگردان پائولو فونسکا در این دیدار رافائل لیائو(۱۵،۴۰) و تامی آبراهام(۶۹) گلزنی کردند. در مقابل گل‌های میزبان را نیز نادیر زورتئا(۲) و گابریله زاپا(۵۳،۸۹) به ثمر رساندند.

با این نتیجه میلان ۱۸ امتیازی شد و در رتبه هفتم قرار گرفت و در مقابل کالیاری با ۱۰ امتیاز در رتبه شانزدهم ایستاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *