بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کشتی و وزنه‌برداری کشتی آزاد قهرمانی جهان؛ نخودی به برنز رسید

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 آبان 1403 | 21:58

به گزارش ایرنا، پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جهان در اوزان المپیکی روز گذشته در تیرانا پایتخت کشور آلبانی آغاز و پنجشنبه شب به پایان می‌رسد.

روز گذشته و در پایان مسابقات مقدماتی محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم و کامران قاسم‌پور در وزن ۹۲ کیلوگرم به دیدار رده بندی رفتند. رضا مومنی در وزن ۶۱ کیلوگرم و سینا خلیلی در وزن ۷۰ کیلوگرم نیز از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

رقابت‌های فینال و رده‌بندی پیکارهای جهانی پنجشنبه شب از ساعت ۲۰ آغاز شد.
در وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر آلناس امیروس از لتونی را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۳ بر صفر موراد کورماگمدوف از مجارستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی رفت. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۴ از سد جردن باروز قهرمان المپیک و جهان از آمریکا گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. نخودی در این مرحله با نتیجه ۱۴ بر ۸ مقابل آوتاندیل کنتچادزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان مغلوب شد و به دیدار رده‌بندی رفت. نخودی در این دیدار به مصاف تاکاهاشی از ژاپن رفت و توانست با پیروزی ۱۰ بر صفر حریف خود را شکست دهد و به مدال برنز و چهارمین مدال جهانی خود دست یابد.

نخودی پیش از این ۲ نقره و یک مدال برنز جهان را در کارنامه داشت.

تا دقایقی دیگر رقابت رده‌بندی کامران و دیوید تیلور در وزن ۹۲ کیلوگرم برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *