بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایوان یوریچ: گاهی‌اوقات باخت سنگین می‌تواند مفید باشد؛ میلان را به خاطر بیاورید

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 آبان 1403 | 17:07

طرفداری | در دیداری از هفته دهم سری آ ۲۵-۲۰۲۴، آاس رم میزبان تورینو است. ایوان یوریچ شاید در آخرین شانس خود روی نیمکت رم به مصاف تیم سابق خود می‌رود.

به نقل از رمانیوز؛ سرمربی کروات رم در مورد این بازی گفت:

روز یکشنبه مقابل فیورنتینا از نظر ذهنی و روحی سقوط کردیم. پس از ۴۰ روز کار سخت، انتظار واکنش متفاوتی را داشتم.

من فکر می‌کنم بهتر است چنین شکستی را متحمل شویم تا اینکه ۱-۰ ببازیم و تمام مشکلات مخفی بماند. شاید این می‌تواند یک چرخش مثبت برای ما ایجاد کند، همانطور که میلان ۵ سال پیش مقابل آتالانتا گل‌های زیادی دریافت کند اما از همان بازی ورق برای آن‌ها برگشت. ببینیم فردا چه واکنشی نشان می‌دهیم.

تورینو تیم قدرتمندی است که به خوبی سازماندهی شده است و تا اینجای کار فصل خوبی را پشت سر گذاشته است.

فکر نمی‌کنم فردا برای من روز مرگ و زندگی باشد. آنچه باید اتفاق بیفتد، اتفاق می‌افتد. من کارم را انجام می‌دهم و نگران حواشی نیستم.

درگیری‌ها در رختکن؟ ما حقیقت را به یکدیگر گفتیم و این چیزی است که اهمیت دارد. هر کس وظیفه خود را دارد. ما نباید جایگاه خود را فراموش کنیم. اگر بازیکنان از کار من راضی نیستند، می‌توانند به من بگویند و من می‌روم، اما به نظر می‌رسد که اینطور نیست.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *