بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انگشت فوتبالیست بلژیکی در فشفشه‌بازیِ آخر بازی قطع شد + فیلم

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 آبان 1403 | 18:43

به گزارش عصر سه‌شنبه ایرنا، به‌دنبال جشن و پایکوبی پس از یک دیدار فوتبال در لیگ بلژیک، یکی از بازیکنان داخل زمین انگشت خود را از دست داد.

فابیو شیفانو، بازیکن تیم «مِنن» که در جریان پیروزی چهار بر صفر این تیم برابر زیلِبکه دبل کرد، در پایان بازی در تلاش برای خارج کردن یک فشفشه از زمین، بدبیاری آورد و در نتیجه ترکیدن آن در دستش، یکی از انگشتان خود را به طور کامل از دست داد.

همچنین دو انگشت دیگر این بازیکن که همزمان تولد ۲۶ سالگی‌اش را هم جشن می‌گرفت، به شدت آسیب دیده و گفته می‌شود که از نیمه قطع شده است.

تیم‌های پزشکی مستقر در ورزشگاه شیفانو را بلافاصله به بیمارستان منتقل کردند که آنجا تحت عمل جراحی قرار گرفت. وضعیت فعلی این بازیکن پایدار گزارش و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده است.

به گفته پلیس، تماشاگری که این وسیله انفجاری که «فشفشه کبری ۶» نام دارد را به زمین پرتاب کرده بود، شناسایی شده و با اتهامات حمله غیر عمد روبه‌رو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *