بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علی پروین: تنها بازی زیبا شرط نیست!/ خوشحالم کریم باقری برگشت ولی باید به مربی هم کمک کنند/ بیرانوند شیرینی داده نه رشوه/ با قلعه‌نویی خیلی صحبت کردم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 آبان 1403 | 18:18

به گزارش خبرورزشی، علی پروین اسطوره پرسپولیس در خصوص شکست سرخ‌پوشان در بازی مقابل السد قطر در لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: خوب بازی با گرفتن سه امتیاز مهم است البته شکی در خوب بازی کردن پرسپولیس نیست و گرفتن سه امتیاز شرط است.

چهره محبوب پرسپولیسی‌ها افزود: حیف که آن همه موقعیت یکی از آنها وارد دروازه نشد.

پروین درمورد عملکرد لوکاس ژائو گفت: به نظر من فوروارد خوبی است و بعد از چهار پنج بازی خودش را نشان خواهد داد.

اسطوره سرخ‌ها درخصوص بازگشت کریم باقری گفت: یکی از شاگردان خوب ما بوده است و خیلی خوشحالیم. امیدواریم این بچه‌هایی که سر کار می‌آیند  حداقل یک مقدار کار بلد باشند که کمک مربی کنند. مربی زمانی  مغزش کشش ندارد و اگر همان موقع یکی از این کمک‌ها به او چیزی بگوید به یکباره به هوش می‌آید و کار درست را انجام می‌دهد.

پروین درباره محرومیت سه ماهه درویش افزود: پرسپولیس حاشیه ندارد و آقای بیرانوند هم گفتند حرفی نزده‌اند و عذرخواهی کرده و شرینی داده است نه رشوه. خدا کند این مشکل حل شود و خدا کند استقلال هم پرسپولیس حاشیه نداشته باشد.

اسطوره پرسپولیس درخصوص شرط عذرخواهی درویش از فدراسیون بیان کرد: بگذارید رای کمیته استیناف بیاید. 

پروین در مورد پیروزی تیم ملی فوتبال مقابل قطر گفت:‌ تیم ملی هم خیلی خوب بازی کرد و انتقام آن بازی را گرفت.

چهره محبوب پرسپولیسی‌ها در مورد جوانگرایی در تیم ملی تصریح کرد: من با قلعه‌نویی خیلی صحبت کردم و نظر ایشان به استفاده از جوان‌ها به همین شکل است.  

بیشتر بخوانید:‌ تصاویر| چهره‌های مغموم بازیکنان پرسپولیس در بازگشت به ایران

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *