بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کسب ۹ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران توان یاب قزوینی

منبع : خبرگزاری ایرنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 28 مهر 1403 | 15:42

اکرم سبک رو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: ۲۴ ورزشکار زیر ۲۳ سال استان به جشنواره فرهنگی ورزشی جوانان پارالمپیکی اعزام شدند که از هشت رشته استعدادیابی تنها ورزش دو و میدانی بود که جزو مسابقات مدال آور محسوی می شد.

وی ادامه داد: این مسابقات در پنج رشته ورزشی از جمله مچ اندازی، شنا در بخش آقایان، والیبال نشسته، دو و میدانی و پاراوزنه برداری در بخش آقایان و بانوان برگزار شد.

این مسوول بیان کرد: در این دوره از رقابت ها یاسمن زهرامحمدی، امیرمحمد سلیمانی، علی خمسه و یاسین زبده مافی به مدال طلا، اشکان اوسطی به مدال نقره و امیرحسین شیخی، محمدامین نوروزی، شبنم بابایی چگینی بنیامین کبیری، نیز به مدال برنز در رشته پارا دو و میدانی جشنواره بزرگ استعداد یابی جانبازان و توان یابان دست یافتند.

سبک رو یادآورشد: این مسابقه که بزرگترین جشنواره استعدادیابی در بخش جوانان و نوجوانان محسوب می شود، به مناسبت هفته پاراالمپیک و به میزبانی تهران و فدراسیون جانبازان و توان یابان کشور برگزار شد.

نایب رییس هیات ورزش های جانبازان و توان یابان قزوین خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات، ورزشکاران ۲۵ استان از سراسر کشور در جشنواره فرهنگی ورزشی جوانان پارالمپیکی با هم به رقابت پرداختند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *