اریک تن هاخ: از هیچ باشگاهی اندازه منچستریونایتد انتظار موفقیت ندارند
منبع : طرفداری
طرفداری | اریک تن هاخ میگوید که منچستریونایتد چارهای به جز فروش اسکات مک تومینای نداشت.
در جریان دیداری از هفته هشتم لیگ برتر انگلیس، منچستریونایتد امروز از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران، میزبان برنتفورد خواهد بود. در بخشی از کنفرانس پیش از بازی اریک تن هاخ که به تازگی منتشر شده، سرمربی منچستریونایتد راجع به مسائل مختلفی صحبت کرد.
آرامش خودمان را حفظ کردهایم اما مشخصا از وضعیت فعلی راضی نیستیم. نه بازیکنان، نه کادر فنی، نه مدیران باشگاه هیچکدام از این وضعیت راضی نیستند. اما خودمان میدانیم که داریم چه کاری انجام میدهیم. دلیل مشکلات و راهحل را میشناسیم.
اسکات مک تومینای در ناپولی میدرخشد و برای هواداران سوال پیش آمد که چرا او به فروش رسید.
فروش مک تومینای؟ برای اسکات خوشحالم. همانطور که هنگام جداییاش گفتم، من دوست نداشتم جدایی او را ببینم اما هر چه که شد به خاطر قوانینی بود که باشگاه باید با آنها کنار میآمد. قوانین خوبی نیستند اما همین که هست. ما را مجبور کردند که چنین تصمیمی بگیریم.
انتظارات از منچستریونایتد بسیار زیاد است، تن هاخ باز هم در مورد این موضوع حرف زد. انتظارات از هیچ باشگاهی در جهان به اندازه منچستریونایتد زیاد نیست. این انتظارات، از زمان سر الکس فرگوسن به وجود امده و ما که بعد از او آمدیم، باید با این مسئله کنار بیاییم. حضور در منچستریونایتد از شما بالاترین سطح استاندارد را میطلبد.












