قویترین مرد جهان: رژیم صهیونیستی از یحیی سنوار وحشت داشت
منبع : خبرگزاری ایرنا
پیمان ماهریپور روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، در خصوص شهادت مظلومانه یحیی سنوار، از فرماندهان جبهه مقاومت اظهار داشت: این مجاهد بزرگ ۲۳ سال از عمر خودش را در زندانهای رژیم اشغالگر قدس گذراند و جزو کسانی بود که به زبان عبری چندین کتاب نوشت و حتی برخی را به زبان انگلیسی ترجمه کرد. او یکی از زندانیان فعال و مجاهد کل تاریخ و اولین فرمانده حماس بود که در میدان جنگ و با اسلحه در دست به شهادت رسید، نه در خانه.
وی ادامه داد: سنوار همچون امیرالمومنین همیشه مقابل ظالمین و غاصبین رژیم صهیونیستی، در صف اول جنگ و مبارزه قرار داشت که شجاعانه تن به ذلت نداد.
قویترین مرد ایران و جهان با اشاره به الگوگیری از مجاهدتهای جبهه مقاومت عنوان کرد: باید به نیکی از او یاد شود که انگیزهای برای همه مجاهدان باشد. این حرف کمی نیست که یک فرمانده در کنار سربازانش در میدان جنگ حاضر باشد.
وی افزود: سنوار در سالهای زندانیاش اطلاعات زیادی در مورد یهودیان و رژیم صهیونیستی کسب کرده بود به همین دلیل وحشت فراوانی از او داشتند. انسان بسیار مهمی در حماس بود که امیدوارم از الگو بردارند و ما هم راه چنین شهدایی را ادامه دهیم.


درخواست فوری احمد دنیامالی از رئیس فیفا علیه رژیم صهیونی + جزئیات
واکنش معنادار قهرمان کاراته جهان به تجاوز رژیم صهیونی به ایران + جزئیات
واکنش خاص تنیسور ژاپنی به جنایات اسراییل در خاک ایران + جزئیات
دستور مهم وزیر ورزش و جوانان پس از تجاوز اسراییل به خاک ایران + جزئیات
مسابقات بسکتبال انتخابی منطقه غرب آسیا به تعویق افتاد + جزئیات
قهرمان کوچک ورزش ایران ؛ قربانی جنگ بزرگ شد + جزئیات









