لیگ آزادگان؛ ملاقات بعد از ۱۶ سال +عکس
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، هفتمین هفته رقابتهای لیگ آزادگان در حالی آغاز شد که قبل از تقابل پیکان و بعثت کرمانشاه اتفاق جالبی رخ داد.
امیدرضا روانخواه و علی نظرمحمدی در قالب سرمربیان پیکان و بعثت پیش از شروع مسابقه با یکدیگر ملاقات کرده و مشغول احوالپرسی شدند. قرار گرفتن آنها در یک قاب ناخودآگاه خاطره فینال جام حذفی در بهار سال ۱۳۸۷ را برایمان زنده کرد. فینالی که در قالب دو بازی رفت و برگشت میان استقلال و پگاه برگزار شد.
در آن مقطع امیدرضا روانخواه بازیکن استقلال بود و علی نظر محمدی هم وظیفه حراست از دروازه پگاه را بر عهده داشت. در نهایت استقلالیها توانستند طی دو بازی رفت و برگشت با نتیجه ۳ بر یک حریف خود را شکست داده و فاتح جام حذفی شوند.
حالا ۱۶ سال از آن ماجرا می گذرد و روانخواه و نظر محمدی هر دو به عرصه مربیگری وارد شدهاند و برای رساندن تیمهای خود به لیگ برتر نقشه میکشند.



زمان بازی های تیم ملی فوتبال امید ایران مشخص شد + جزئیات
ترکیب تیم ملی فوتبال امید ایران مقابل امارات لو رفت + جزئیات
سنگ تمام ویژه مهدی تاج برای تیم ملی فوتبال امید ایران + جزئیات
رونمایی از دو مربی جدید تیم ملی فوتبال امید ایران + جزئیات
لیست تیم ملی فوتبال امید ایران اعلام شد + جزئیات
سنگ تمام ویژه امیر قلعه نویی برای تیم ملی فوتبال امید ایران + جزئیات









