درخشش ستاره پرسپولیس در قاره سیاه با لقب جدید
منبع : مشرق نیوز
به گزارش مشرق ، تیم ملی فوتبال الجزایر در مرحله انتخابی جامجهانی در قاره آفریقا موفق شد ابتدا با نتیجه ۵ بر یک توگو را در دیدار رفت شکست دهد و در دیدار برگشت نیز با نتیجه یک بر صفر موفق شد بار دیگر این تیم را از پیش رو بردارد تا با ۱۲ امتیاز مقتدرانه در صدر جدول گروه ششم قرار گیرد.
الکسیس گندوز سنگربان الجزایری که در این فصل بعد از جدایی علیرضا بیرانوند به پرسپولیس پیوست، با درخشش در ترکیب قرمزها بار دیگر به اردو الجزایر دعوت شد و در دو بازی این تیم برابر توگو حافظ قفس توری روباههای صحرا بود. گندوز با درخشش در این دو دیدار به ویژه در دیدار برگشت که موفق به ثبت ۱۰ سیو شد و نقش پررنگ و بسزایی در پیروزی الجزایر داشت.
از همین رو رسانه عرب زبان العین در واکنش به عملکرد گندوز، لقب اختاپوس را به وی داد و نوشت: گندوز از نبود آنتونی ماندریا و الکساندر اوکیجا بهترین استفاده را کرد و توانست نظر ولادمیر پتکوویچ را جذب کند و به نظر میرسد وی سنگربان شماره یک الجزایر باشد.


وحید هاشمیان بیخیال اوسمار نمی شود
نام ستاره محبوب هواداران استقلال در لیست اوسمار ویرا
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
رای دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد + جزئیات
پرسپولیس در جستجوی بازیکن جدید برای پستی خاص
اولویت اوسمار برای تقویت تیم فوتبال پرسپولیس









