من بازیکن تیم ملی هستم نه شیطانپرست!/ روی دستم الله دارم و قراردادم به این دلیل فسخ نشد
منبع : خبرورزشی
آرمین سهرابیان در گفتوگو با برنامه فوتبال ۳۶۰ درباره حاشیه جنجالی تتویی که روی پای خود زده بود توضیح داد: اصلا اینکه شورتم را بالا بزنم تا تتوی خودم را نشان بدهم هماهنگ شده نبود و بازیکنان هم میدانند که در تمرین برحسب عادت و گرمای هوا شورت ورزشی بلند را بالا میکشیم.
مدافع سابق استقلال درباره وایرال شدن تتوی جنجالیاش در فضای مجازی گفت: من به فیلم و سریال علاقه زیادی دارم و از آنجا که به شخصیت ومپایر علاقه دارم این تصویر را تتو کردم نمیدانستم که این صحبتهای شیطانپرستی مطرح میشود.
سهرابیان درخصوص اظهارات مهدی تاج افزود: شما که نمیدانید فلسفه این تتو چه بود چرا چنین مصاحبهای انجام دادید. شیطانپرست چیست؟ ما در ایران زندگی میکنیم و من بازیکن تیم ملی هستم و روی دستم الله دارم شیطانپرست چه چیزی است؟ اول فکر کنید بعد درباره یک موضوعی صحبت کنید که اینطور در فضای مجازی حاشیهساز نشود.
مدافع نساجی بیان کرد: قرارداد من با استقلال بخاطر این تتو فسخ نشده است چون ماجرای تتوی من حل شده بود و من عذرخواهی کرده بودم و تعهد دادم. تتوی خودم را کاور میکنم.
بیشتر بخوانید: نوراللهی حلقه مفقوده تیم قلعهنویی است/ تیم ملی بزرگسالان جای جوانگرایی نیست


نام ستاره محبوب هواداران استقلال در لیست اوسمار ویرا
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
واکنش خاص ستاره استقلال به برتری مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش خاص ساپینتو به برتری استقلال مقابل المحرق بحرین
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ریکاردو ساپینتو + جزئیات
گزینه خط حمله باشگاه پرسپولیس در راه سپاهان









