بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایوان یوریچ: اخراج زودهنگام از رم؟ به این موضوع فکر نمی‌کنم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 مهر 1403 | 22:08

طرفداری | اخراج دنیله دروسی و ورود ایوان یوریچ چندان در روند کار آاس رم تاثیرگذار نبوده است. از زمان ورود یوریچ به رم، این تیم آمار ۲ برد، ۲ تساوی و ۱ باخت را ثبت کرده است. فارغ از بحث آمار، سبک بازی رم نیز چندان دلچسب نیست. در این شرایط شایعاتی پیرامون تجدیدنظر سران رم در تصمیم خود و برکناری زودهنگام یوریچ شنیده می‌شود.

به نقل از ال مساجرو؛ در جریان تساوی ۱-۱ رم مقابل مونتزا، پیشرفت زیادی در بازی رم دیده نشد؛ تیمی بدون هویت که در حملات فاقد تمام‌کنندگی لازم است و در دفاع به آسانی از هم باز می‌شود. پس‌ از این بازی، یوریچ یک گام دیگر به از دست دادن شغل خود در رم نزدیک‌تر شد. این سرمربی کروات در مورد آینده‌اش در پایتخت ایتالیا گفت:

تنها چیزی که به آن فکر نمی‌کنم، همین مسئله است. روند پیشرفت تیم در هر بازی کاملا مشهود است. رم به تیمی سلطه‌جو در زمین تبدیل شده اما هنوز چند مشکل کوچک وجود دارد. اگر در تمام کردن موقعیت‌ها کمی بهتر عمل کنیم،  بردها از راه می‌رسد. دیر یا زود این اتفاق می‌افتد. سبک‌‌ بازی تیم، این را می‌گوید.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *