بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ قرارداد ادینسون کاوانی با بوکاجونیورز تا سال ۲۰۲۶ تمدید شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 14 مهر 1403 | 14:26

طرفداری | مهاجم کهنه‌کار اروگوئه‌ای ۲ سال دیگر در جمع آبی و زرد‌ها حضور خواهد داشت.

ادینسون کاوانی مهاجم ۳۷ ساله بوکاجونیورز قرارداد جدیدی را با این تیم امضا کرد و بر این اساس تا دسامبر ۲۰۲۶ در این تیم خواهد بود و می‌تواند همراه بوکا در جام باشگاه‌های جهان ۲۰۲۵ نیز حاضر شود.

این مهاجم توانمند اروگوئه‌ای که سابقه حضور در چهار لیگ معتبر اروپایی را دارد، پیش از این در سری A با پیراهن پالرمو و ناپولی، در لیگ فرانسه با پیراهن پاری‌ سن‌ ژرمن (دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه پس از کیلیان امباپه)، در لیگ جزیره با پیراهن منچستریونایتد و در لالیگا برای والنسیا توپ زده است. کاوانی در تابستان ۲۰۲۳ از اروپا خارج شد و والنسیا را به مقصد بوکاجونیورز ترک کرد؛ وی تا کنون در ۴۳ بازی برای اهالی بومبونرا ۲۰ گل به‌ثمر رسانده است.

کاوانی پس از تمدید قرارداد با بوکاجونیورز اعلام کرد که بوکاجونیورز آخرین باشگاه دوران بازیگری او خواهد بود:

همیشه گفته بودم که می‌خواهم فوتبالم را در جایی نزدیک‌تر به خانه به اتمام برسانم. در این ۱۴ ماهی که اینجا بودم، چیز‌های فوق‌العاده‌ای را تجربه کردم و همچنان خواسته‌ام این است که با این باشگاه تا جای ممکن به کسل عناوین بپردازم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *