بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اسطوره لیورپول: باشگاه بدون سروصدا در حال مذاکره برای تمدید قرارداد با الکساندر آرنولد، صلاح و فن دایک است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 مهر 1403 | 14:51

طرفداری | مسئله‌ی تمدید قرارداد با سه ستاره‌ی مهم لیورپول به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های هواداران طی ماه‌های اخیر تبدیل شده است. ترنت الکساندر آرنولد، ویرجیل فن دایک و محمد صلاح در آخرین سال قرارداد خود هستند. خروج رایگان این سه بازیکن در تابستان، ضربه‌ای مهلک برای قرمزها خواهد بود. بخصوص در مورد ترنت الکساندر آرنولد که رئال مادرید به دنبال جذب او است، مسئله بیشتر حساسیت‌برانگیز شده است. 

استیو مک منمن، اسطوره دهه نود لیورپول در استودیو TNT Sports در همین خصوص لب به سخت گشود. او گفت: 

اینکه شرایط در خصوص ترنت چگونه است را همه می‌دانند. مدیر ورزشی سابق و کلوپ باشگاه را ترک کردند و کمی بلاتکلیفی حول باشگاه را گرفت. چیزی که باعث می‌شود کمتر به مسئله بدبین باشیم، این است که ویرجیل و مو صلاح هم شرایط مشابهی دارند. این مشکل از سمت باشگاه بود که زودتر مسئله حل نشد. امیدوارم این سبب نشود که برای این سه، بخصوص ترنت مسئله پیچیده شود؛ و در فضایی دوستانه کار جلو برود (قرارداد تمدید شود). می‌دانم که مذاکرات در باشگاه در جریان است. با بازیکنان هم صحبت کرده‌ام و این را تائید می‌کنند. از باشگاه تا زمانی که توافق نهایی شود و قرارداد به امضا برسد، چیزی درز نمی‌کند. 

طی روزهای اخیر، مایکل اوون نیز در خصوص تمدید یا انتقال احتمالی ترنت صحبت کرد. او توضیح داد که دوره بازی فوتبال بسیار کوتاه است و وقتی با پیشنهاد مشابهی از سوی مادریدی‌ها روبرو شد، آن را پذیرفت چون می‌ترسید پشیمان شود که این کار را نکرده است. باید دید ترنت رویکردی مشابه اوون در پیش می‌گیرد یا مانند استیون جرارد پیشنهادهای بزرگ را رد می‌کند و به اسطوره‌ی ابدی باشگاه بدل می‌شود.  پاس گل‌های ترنت با پیراهن لیورپول  

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *