اریک تن هاخ: تنها دو تیم بهتر از منچستریونایتد موقعیت گل میسازند
منبع : طرفداری
طرفداری | اریک تن هاخ تردیدی در توانایی هجومی بازیکنان منچستریونایتد ندارد.
اریک تن هاخ در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با پورتو (امشب، ۲۲:۳۰ به وقت تهران) راجع به مسائل مختلفی صحبت کرد. زمانی که راجع به عملکرد هجومی منچستریونایتد از سرمربی هلندی سوال شد، او از مواضعش عقبنشینی نکرد و گفت که تیمش در موقعیتسازی هیچ مشکلی ندارد.
ما موقعیتهای زیادی خلق میکنیم و سومین xG بالای لیگ برتر برای تیم ماست. باید در یک سوم هجومی عملکرد خیلی بهتری داشته باشیم، مخصوصا داخل محوطه جریمه. باید از عنصر «کشندگی» استفاده کنیم. باور دارم که مهاجمان تیم درون خودشان این توانایی را دارند.
توضیح مترجم: حرف اریک تن هاخ کمی عجیب به نظر میرسید و به همین دلیل سراغ مراجع آماری رفتیم. داده آماری xG مانند شوت یا کرنر چیزی نیست که در همه مراجع آماری یکسان باشد و هر کدام با توجه به معیارهای خودشان، برای هر شوت یک xG متفاوت دارند. به همین دلیل، تقریبا غیرممکن است که xG یک تیم در دو مرجع آماری یکسان باشد. با این حال دو مرجع در دسترس یعنی Fotmob و Statmuse به ما میگویند که منچستریونایتد در زمینه xG، حتی در میان ۴ تیم برتر فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر انگلیس نیست.












