سرخها برای ستاره رکوردارشان جشن گرفتند +عکس
منبع : خبرورزشی
تیم نساجی مازندران، پس از تساوی برابر شمس آذر قزوین، خود را برای دربی حساس شمال مقابل ملوان آماده میکند. تمرین امروز (یکشنبه) این تیم از ساعت ۱۸ در زمین کارگران تهران آغاز شد، اما قبل از شروع تمرین، جشنی برای فرزاد زامهران، بازیکن باسابقه نساجی، برگزار شد.
زامهران با انجام بازی مقابل شمس آذر به رکورد ۱۲۵ بازی با پیراهن نساجی دست یافت و از حامد شیری، کاپیتان و مربی فعلی نساجی که ۱۲۴ بازی در کارنامه خود داشت، عبور کرد. این رکورد باعث شد تا او به عنوان باسابقهترین بازیکن این تیم پرطرفدار شناخته شود.
زامهران که طی پنج فصل گذشته در ترکیب نساجی حضور داشته، هرگز این تیم را ترک نکرده است و حالا در مسیر تبدیل شدن به بازیکنی دستنیافتنی از نظر تعداد بازی با پیراهن این تیم قرار دارد.
پیش از تمرین، ساکت الهامی (سرمربی)، علی خطیر (مدیرعامل)، حامد شیری و سایر اعضای تیم با اهدای هدایا و پیراهن شماره ۱۲۵، این رکورد را به زامهران تبریک گفتند و جشنی کوچک اما با نشاط برگزار کردند.



خبر مهم درباره جام قهرمانی تراکتور + جزئیات
ستاره خارجی پرسپولیس به نساجی رسید + جزئیات
سید جلال حسینی به لیگ برتر برگشت
ستاره استقلالی «پرسپولیس» را از دست داد
خبر خوش برای کارتال ؛ زمان بازگشت امید عالیشاه به میادین + جزئیات
اعتراض مس رفسنجان پیش از دیدار حساس با نساجی مازندران + جزئیات









