بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دنیامالی: باید عظمت ورزش ایران را در المپیک لس‌ آنجلس نشان دهیم؛ زن برای نظام اسلامی حرمت دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 مهر 1403 | 17:38

طرفداری | وزیر ورزش انتظار عملکردی خوب در المپیک ۲۰۲۸ را دارد.

به نقل از وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی در جلسه ستاد ملی هفته تربیت‌بدنی و ورزش که امروز در محل وزارتخانه برگزار شد اظهار داشت:

هفته تربیت‌بدنی فرصت خوبی است که قابلیت‌های ورزش کشور را نشان دهیم‌. بعضی اوقات ساز و کار خوبی داریم ولی نتوانستیم به خوبی این ساز و کار را نشان دهیم. نقش ورزش در فرهنگ شهادت و مرام پهلوانی بسیار بالا است و باید این موضوعات را به صورت محتوایی بیان کنیم و اثربخشی آن را نشان دهیم.

دنیامالی ادامه داد:

ما زمانی می‌توانیم به مردم بگوییم ورزش کنند که ما خودمان نیز به اهمیت مسئله ورزش بپردازیم. کاهش آسیب‌های اجتماعی، کاهش استرس و مسائل دیگر از خاصیت‌های اهمیت دادن به موضوع ورزش است که باید به آن دقت نظر داشته باشیم.

وی گفت:

توفیق و موفقیت ورزش در گروی مشارکت است ولی باید ببینیم چقدر توانسته‌ایم به این مشارکت قائل باشیم؟ چقدر توانسته‌ایم با هیات‌های ورزشی ارتباط بگیریم؟ نیاز است که مدیران کل استانی و روسای فدراسیون‌های ما توجه کافی به هیات‌های استانی داشته باشند و به صورت ماهانه جلساتی را با هیات‌ها برگزار کنند و از طریق این جلسات بتوانیم اطلاعات و آمار را بدست بیاوریم.

وزیر ورزش و جوانان گفت:

فرمایش رهبری تکالیف ما را مشخص کرده و باید همه بدانیم که ورزش یک امر جدی است و شوخی‌بردار نیست. ورزش پرچم کشور است و باید برای موفقیت آن همه تلاش کنیم. برای ما همه اصناف ورزشی که از ایران خارج می‌شوند و به مسابقات برون مرزی می‌روند حکم تیم ملی را دارند و برای ما مهم هستند. ما وظیفه داریم که به بهترین شکل از همه تیم‌ها پشتیبانی کنیم. سرمایه‌گذاری روی حوزه بانوان چند منظوره است و به لحاظ سیاسی نیز برای ما حائز اهمیت خواهد بود.

باید از کسانی که در ورزش دنیا برجسته شده‌اند الگوبرداری کنیم و تحقیق کنیم که روش موفقیت آنها برچه اساسی بوده است و با چه سیستمی به موفقیت رسیده‌اند. باید مطالعه و الگوبرداری کنیم، از این‌رو با وزارت علوم صحبت کرده‌ایم که جریان تکنسین‌های ورزشی را برجسته کنیم. باید به انستیتوهای ورزشی بیشتر اهمیت دهیم.

دنیامالی خاطرنشان کرد:

تکریم از خانواده شهدای ورزشکار تنها نباید به هفته دفاع مقدس و هفته تربیت‌بدنی ختم شود و باید در طول سال و در مناسبت‌های مختلف به آنها توجه کنیم.

وی با اشاره به پروژه‌های ورزشی که به مرحله افتتاح رسیده و قرار است در هفته تربیت‌بدنی افتتاح شود، اظهار داشت:

این پروژه‌ها باید از همه جوانب آماده افتتاح باشد و اینطور نباشد که با وجود برخی مشکلات و نواقص بخواهیم پروژه‌ها را افتتاح کنیم. همچنین اگر نواقص رفع شده و می‌خواهیم بهره‌برداری کنیم دیگر نباید اسم افتتاح را روی این پروژه‌ها بگذاریم‌. دلیلی ندارد پروژه‌هایی که سیستم گرمایش و سرمایش ندارند و محوطه‌سازی نشده را بخواهیم افتتاح کنیم‌.

دکتر احمد دنیامالی اظهار داشت:

یکی از ماموریت‌های بنده در وزارت ورزش درجهت کادرسازی است. ما باید تغییر نسل دهیم و از ظرفیت‌های جوانان استفاده کنیم و فضا را برای جوانان مهیا کنیم. باید نقش واقعی یک پدر را برای جوانان ایفا کنیم و وظیفه حمایتی خود را انجام دهیم. باید به بچه‌هایمان نقش دهیم و به آنها اجازه دهیم در مسند امور قرار بگیرند. در کنار آن باید حرمت پیشکسوتان حفظ شود و به آنها احترام بگذاریم.

وی افزود:

یکی دیگر از تاکیدات مقام رهبری توجه به ورزش دانش‌آموزی است که همه وظیفه داریم به آن بپردازیم و در این راستا باید تعامل با آموزش و پرورش داشته باشیم.

ورزش عرصه هم‌آوردی است. ما اگر می‌خواهیم اراده واقعی یک ملت را نشان دهیم باید در المپیک لس‌آنجلس عزم و جدیت خود را نشان دهیم‌. در المپیک ۲۰۲۸ باید یک چیز دیگر باشیم و عظمت خود را نشان دهیم. همه این موضوعات به همت و اراده و رسم عاشقی ما ربط دارد. مدیران ما نیز باید عاشق ورزش باشند و خود را وقف ورزش کنند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *