بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آرتتا: حفظ برتری‌مان یک معجزه بود؛ ما مقابل بهترین تیم جهان قرار گرفته بودیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 مهر 1403 | 22:23

طرفداری | میکل آرتتا پس از تساوی ۲-۲ آرسنال مقابل منچسترسیتی، عملکرد تیمش را تحسین کرد.

به گزارش BBC، گل جان استونز در دقیقه هفتم از وقت‌های تلف شده، بازی را در اتحاد به تساوی کشاند تا آرسنالی که بیش از یک نیمه کار را ۱۰ نفره دنبال کرده بود، از رسیدن به پیروزی عاجز باشد. سرمربی این تیم، در مصاحبه پس از بازی گفت:

من به تیمم بسیار افتخار می‌کنم. ما بازی را در شرایط سختی انجام دادیم؛ مقابل بهترین تیم جهان قرار گرفته بودیم. 

واضح است که وقتی آن تصمیم را گرفتند، چه اتفاقی افتاد؛ اما شایستگی نظر دادن مرا ندارد. نمی‌خواهم چیز دیگری را خارج از زمین خراب کنم. همه چیز بسیار واضح است؛ نیازی نیست من درباره‌اش صحبت کنم. فکر می‌کنم کارت قرمز خیلی روشن و واضح است و همچنین بسیار واضح است که افراد چه نظری دارند.   بعد از اتفاقی که رخ داد، ۲-۱ پیش افتادیم. آن داستان دیگری بود و من ترجیح می‌دهم درباره آن (کارت قرمز لیاندرو تروسار) نظری ندهم. 

وظیفه من این نیست که اینجا درباره اتفاقاتی که رخ داد قضاوت کنم. وظیفه من این است که در یکی از دشوارترین محیط‌های فوتبال، برای ۵۵ دقیقه دوام بیاورم و تلاش کنم کارهایی انجام دهم تا نجات پیدا کنیم. 

بقیه‌اش وظیفه من نیست، اما این موضوع در پنج بازی، دو بار اتفاق افتاده که دیدنش در بهترین لیگ، یعنی لیگ برتر، بسیار نگران‌کننده است. (کارت قرمز) شرایط را غیرممکن می‌کند. بازی کردن با ۱۱ نفر خیلی سخت است، با ۱۰ نفر تقریباً کار غیرممکن می‌شود. وقتی ده نفره شوید، باید مدام از محوطه شش قدم خود دفاع کنید.

حفظ برتری؟ ۵۶ دقیقه بازی کردن با ۱۰ نفر در اتحاد، یک معجزه است. کاری که ما انجام دادیم، باور نکردنی است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *