بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آکانجی: کیت چهارم منچسترسیتی باعث شد توپ را به داور کنار خط پاس بدهم!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 شهریور 1403 | 18:22

طرفداری | مانوئل آکانجی پس از تساوی منچسترسیتی در لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر، به مشکلی اساسی با کیت چهارم تیمش اشاره کرد.

به گزارش سایت گل، منچسترسیتی در آغاز رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپای فصل ۲۵-۲۰۲۴، به مصاف اینتر رفت و در این بازی، پیراهن چهارم جدیدی را به تن داشت که به گروه موسیقی افسانه‌ای منچستر، اوئیسیس، ادای احترام می‌کرد. اوئیسیس که توسط برادران لیام و نوئل گلگر هدایت می‌شد، بخشی مهم از هویت فرهنگی شهر منچستر به شمار می‌آید و ارتباط عمیق آن‌ها با باشگاه فوتبال منچسترسیتی به خوبی مستند شده است.

این کیت جدید، بخشی از جشن‌های سی‌امین سالگرد انتشار اولین آلبوم معروف اوئیسیس به نام “Definitely Maybe” است و با توجه به اینکه این گروه در سال ۲۰۲۵ دوباره کنار هم قرار می‌گیرد، شرکت پوما پیراهن ویژه‌ای با نام “Definitely City” طراحی کرده است. این پیراهن در برخی از مسابقات لیگ قهرمانان اروپا طی فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت. با این حال، شباهت رنگ‌های این پیراهن باعث شد که آکانجی در تمایز بین هم‌تیمی‌های خود و داور خط، دچار مشکل شود و توپ را به اشتباه به کمک‌داور پاس دهد.

آکانجی در گفت‌وگو با beIN SPORTS گفت:

من خیلی این کیت را دوست دارم. قبلاً، زمانی که در عکس‌برداری با پوما حضور داشتم، آن را دیده بودم. در یک لحظه، داور کنار زمین را اشتباه گرفتم و توپ را به او پاس دادم، چون فکر کردم برناردو (سیلوا) است. اما غیر از آن، این کیت را خیلی دوست دارم و مشتاقانه منتظر بازی‌های بیشتری با آن هستم.

منچسترسیتی یکشنبه آینده در دیدار بزرگی از لیگ برتر به مصاف آرسنال خواهد رفت. این بازی در ورزشگاه اتحاد برگزار می‌شود و انتظار می‌رود که تیم پپ گواردیولا از پیراهن آبی‌آسمانی معروف خود استفاده کند، نه این پیراهن چهارم ویژه.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *