پرسپولیس فردا شب به اردو می رود
منبع : خبرورزشی
به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس به فاصله زمانی ۴ روز از آخرین بازی اش در لیگ نخبگان باید در رقابت های لیگ برتر به مصاف آلومینیوم اراک برود.
برنامه سنگین سرخ پوشان از جده تا ورزشگاه شهر قدس در ظاهر باعث خستگی بازیکنان این تیم خواهد بود اما حالا مشخص می شود هدف گاریدو از تمرینات سنگین بدنسازی پیش فصل چه بوده و چرا او این همه اصرار به انجام چنین تمریناتی داشته است. با این وجود پرسپولیس بدون توجه به ریکاوری روز سه شنبه و عرق گیری روز پنجشنبه (فردا) فقط یک جلسه تمرین تاکتیکی برای بازی با آلومینیوم انجام خواهد داد.
بر همین اساس و طبق برنامه پرسپولیس فردا آخرین جلسه تمرینی خود را انجام می دهد و سرمربی اسپانیایی سرخ ها ۲۰ بازیکن موردنیازش را اعلام خواهد کرد. پس از آن نیز بازیکنان حاضر در لیست، راهی هتل آزادی شده و اردوی خود را برای رویارویی با آلومینیوم در این هتل برگزار می کنند.


وحید هاشمیان بیخیال اوسمار نمی شود
نام ستاره محبوب هواداران استقلال در لیست اوسمار ویرا
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
رای دیدار جنجالی تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد + جزئیات
پرسپولیس در جستجوی بازیکن جدید برای پستی خاص
اولویت اوسمار برای تقویت تیم فوتبال پرسپولیس









