بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جنگ داغ ستارگان در کشتی انتخابی آمریکا؛ تیلور و باروز سهمیه می‌خواهند!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهریور 1403 | 10:03

طرفداری | رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد آمریکا که طی روزهای ۱۴ و ۱۵ سپتامبر برگزار می‌شود، به نوعی یک جنگ ستارگان در کشتی آمریکا محسوب می‌شود.

دیوید تیلور که پس از شکست در انتخابی المپیک از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده بود، با حضور در این مسابقات همه را شگفت‌زده کرد. تیلور که در وزن ۹۲ کیلوگرم به مصاف زاهد والنسیا خواهد رفت، قطعاً یکی از جذاب‌ترین دیدارهای این رقابت‌ها را رقم خواهد زد.

جردن باروز نیز که در سال‌های اخیر به عنوان یکی از پرافتخارترین کشتی‌گیران آمریکایی شناخته می‌شود، در وزن ۷۹ کیلوگرم به دنبال کسب دوبنده تیم ملی است. رقابت اصلی او در این وزن با چنس مارستلر خواهد بود که در مسابقات جهانی سال گذشته موفق به شکست باروز شده بود.

ویتو آروجائو، قهرمان وزن ۶۱ کیلوگرم جهان در سال گذشته، نیز یکی دیگر از مدعیان اصلی کسب سهمیه تیم ملی است. او در این وزن با حریفان سرسختی روبرو خواهد شد. بدون شک، این مسابقات یکی از جذاب‌ترین رویدادهای کشتی در سال جاری خواهد بود و هواداران کشتی در سراسر جهان با علاقه به دنبال نتایج آن خواهند بود.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *