بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

موشکافی گران‌ترین قرارداد تاریخ؛ ۳۰ میلیون تومان در هر دقیقه برای وینیسیوس!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 مرداد 1403 | 16:42

طرفداری | عربستان سعودی همچنان برای ورود به جمع نخبگان فوتبال جهان تلاش می‌کند. پس از موفقیت در انتقال بازیکنان مشهوری چون کریستیانو رونالدو و کریم بنزما، فرآیند جذب وینیسوس جونیور آغاز شده است. 

سعودی‌ها جدی هستند، به‌قدری که آن‌ها ۳۵۰ میلیون یورو برای هر سال روی میز گذاشته‌اند تا سعی کنند وینیسیوس را به خدمت بگیرند؛ پیشنهادی وسوسه‌انگیز که برای پنج سال خواهد بود و گران‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال را به ثبت خواهد رساند. در واقع، این حقوق حدود ۲۵ برابر بیشتر از حقوقی است که وینی جونیور در حال حاضر در رئال مادرید می‌گیرد؛ باشگاهی که با او تا سال ۲۰۲۷ قرارداد دارد و بند فسخ قرارداد آن یک میلیارد یورو است. آن‌ها وینیسیوس را برای فصل ۲۵-۲۰۲۴ می‌خواهند، اما حاضر هستند با ارائه یک پیشنهاد، مهاجم کهکشانی‌ها را برای آینده رزرو کنند. 

بر اساس نرخ روز ارز، اگر حقوق دریافتی وینیسیوس در بازه‌های زمانی مختلف را از یورو به تومان تبدیل کنیم، به ارقام سرسام‌آوری می‌رسیم. پیشنهاد سعودی‌ها به ستاره رئال مادرید، یعنی او به ازای هر دقیقه حدود ۳۱ میلیون تومان می‌گیرد و این رقم در طول یک شبانه‌روز به بیش از ۴۴ میلیارد تومان می‌رسد! در ادامه، طرح اختصاصی طرفداری را مشاهده می‌کنید.

موشکافی سرسام‌آور پیشنهاد سعودی‌ها به وینیسیوس جونیور

 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *