بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گواردیولا: از حضور در منچسترسیتی خوشحالم؛ نمی‌دانم شایعه همکاری با انگلیس از کجا پیدا شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 13 مرداد 1403 | 18:32

طرفداری | پپ گواردیولا تأکید دارد که به منچسترسیتی متعهد است؛ آن هم در حالی که اتحادیه فوتبال انگلیس، همچنان به دنبال جانشینی برای گرت ساوتگیت می‌گردد.

به گزارش PA، اتحادیه فوتبال انگلیس در حال بررسی گزینه‌های جانشینی گرت ساوتگیت است که پس از شکست انگلیس در فینال یورو ۲۰۲۴ برابر اسپانیا، از سمت خود استعفا داد. در شرایطی که مهلت ارسال درخواست‌ها در تاریخ ۲ اوت به پایان رسیده، گواردیولا اصرار دارد که از حضور در منچسترسیتی رضایت دارد و در این یک سال باقی‌مانده از قرارداد خود، متعهد به این باشگاه است.

من اینجا هستم؛ واقعاً خوشحالم. نمی‌توانم چیزی بگویم. نمی‌دانم این شایعات از کجا آمده است. من واقعاً از حضور در اینجا راضی هستم. مشتاقانه منتظرم تا وقتی بازیکنان آماده بازگشت می‌شوند، دوباره شروع به تمرین کنیم و برنامه‌هایی که باید انجام دهیم را، از سر بگیریم.

این اظهارات گواردیولا در شرایطی مطرح می‌شود که، دو نامزد برجسته دیگر برای جایگزینی ساوتگیت، از تیم ملی انگلیس فاصله گرفتند. سرمربی نیوکاسل، ادی هاو، اعلام کرد که هیچ تماس رسمی از اتحادیه فوتبال انگلیس دریافت نکرده و سرمربی سابق لیورپول، یورگن کلوپ، نیز اعلام کرد که علاقه‌ای به این نقش ندارد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *