بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال شکایت لیون از دورتموند به خاطر رایان شرقی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 مرداد 1403 | 1:18

طرفداری | به دلیل محدودیت در بودجۀ نقل‌وانتقالاتی، گفته می‌شود بروسیا دورتموند بدون آنکه بازیکنی بفروشد، از پس هزینه‌های انتقال رایان چرکی بر نخواهد آمد. همچنین شایعاتی وجود دارد که نوری شاهین چندان نسبت به رایان شرقی متقاعد نشده است.

اکنون به گزارش اکیپ؛ دورتموند با وجود مذاکرات مداوم با لیون، هنوز نتوانسته پیشرفتی در راه جذب رایان شرقی داشته باشد. هر چند لارس ریکن مدیر عامل به طور خاص اطمینان داده که می‌خواهند این بازیکن ۲۰ ساله را جذب کنند؛ اما به او اعلام کرده‌اند تا پیش از اینکه اقدامی انجام دهند نیاز به فروش بازیکن دارند.

در هر حال، دورتموند اکنون روی انتقال یان کوتو و پاسکال گروس متمرکز شده و قصد دارد با حضور شرقی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای همراهی تیم ملی فرانسه، برای خود وقت بخرد. البته لیون این رویکرد زنبورها را نمی‌پسندد و ترجیح می‌دهد آن‌ها قدم بعدی را بردارند.  پای دورتموند به دادگاه‌های فیفا باز می‌شود؟

سران لیون باور دارند که طرف آلمان بدون آنکه قصد خود را برای جذب این بازیکن مشخص کند، به این انتقال که معلق شده بود، اکنون پایان داده‌اند. شایعاتی وجود دارد که احتمال دارد لیون از دورتموند به فیفا شکایت کند. مطابق قوانین، اگر باشگاهی هنگام مذاکره با یک باشگاه دیگر حسن‌نیت نداشته باشد، مرتکب تخلف شده است. البته در این میان، شرقی با آرامش و خونسردی با این موضوع برخورد می‌کند. گفتنی از قرارداد شرقی با لیون، تنها یک فصل دیگر باقی‌مانده است.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *