بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اردوغان: افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴، حمله آشکار به مقدسات و تحمیل لابی همجنس‌گرایان بود

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 مرداد 1403 | 21:46

طرفداری | رئیس جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، مراسم افتتاحیه المپیک پاریس را به عنوان یک «حمله نفرت انگیز» به ارزش‌های مقدس انسانی محکوم کرد و آن را توهین به دنیای مسیحیت و تحمیل «لابی همجنس‌گرایان» دانست.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برخی از گروه‌های مسیحی و سیاستمداران محافظه‌کار اعلام کرده‌اند که از بخشی از مراسم افتتاحیه که به نظر می‌رسید نقاشی معروف «شام آخر» لئوناردو داوینچی از عیسی مسیح و حواریونش را دستمایه طنز قرار می‌دهد، خشمگین شده‌اند.

سازمان دهندگان المپیک ۲۰۲۴ پاریس، از کاتولیک‌ها و سایر گروه‌های مسیحی که از این تابلو ناراحت شده‌اند عذرخواهی کرده و گفتند که هیچ قصدی برای بی احترامی به هیچ گروه مذهبی نداشته‌اند، بلکه قصد داشتند بردباری اجتماعی را ارج نهند. توماس جولی، کارگردان هنری مراسم افتتاحیه، گفت که این صحنه از «شام آخر» الهام گرفته نشده و جشنی مرتبط با خدایان المپوس را نشان می‌دهد.

اما اردوغان به اعضای حزب حاکم خود، حزب عدالت و توسعه (AKP)، در آنکارا گفت که المپیک «با دشمنی با انسانیت، آفرینش و ارزش‌هایی که از انسان‌ها، انسان می‌سازد» آغاز شده است. او گفت که در اولین فرصت با پاپ فرانسیس تماس خواهد گرفت تا در مورد توهین به مسیحیان صحبت کند و همچنین افزود که رهبران بیشتری باید علیه آنچه او «حمله آشکار به مقدسات» نامید، صحبت کنند.

اردوغان همچنین گفت که مراسم افتتاحیه المپیک نشانه تحمیل «لابی همجنس‌گرایان» است که به گفته او اروپا و غرب را از طریق یک «فضای جهانی مملو از ترس» به گروگان گرفته‌اند. 

همچنین بخوانید: انتقاد شدید دونالد ترامپ: افتتاحیه المپیک پاریس یک ننگ بود

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *