بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عذرخواهی مهسا جاور پس از انتشار ویدئوی جنجالی؛ فقط قسمتی از صحبت‌های من وایرال شد +ویدیو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 مرداد 1403 | 17:50

مهسا جاور چند روز قبل در ویدیوی به منتقدان البسه کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۴ انتقاد کرد و آنها را بی‌فرهنگ خوانده بود.

ویدیوی جاور بازتاب منفی در رسانه‌ها داشت و حالا دختر روئینگ‌سوار ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس ویدیوی جدیدی به اشتراک گذاشته و از مردم ایران عذرخواهی کرده است.

جاور در این ویدیو گفت: بابت آن ویدیو از همه مردم کشورم که ناراحت شدند عذرخواهی می‌کنم اما سوتفاهم شده و فقط قسمتی از صحبت‌های من وایرال شده است.

دختر روئینگ سوار ایران افزود: من کاملا موضع خودم را نسبت به آن برندی کار درحال کردن است و من ۲ و نیم سال پیش با آن همکاری داشتم اعلام کردم. من سفیر آن برند نبودم و هیچ حمایتی از آن برند نکردم.

بابت این اتفاق مسئولانی که خودشان انتخاب کردند و تصمیم گرفتند باید جوابگو باشند.

صبح روز مسابقم با کامنت‌های خیلی منفی روبرو شدم و ناراحتی من به این خاطر بود که عکس‌های من دست به دست با تمسخر و توهین چرخیده بود به جای اینکه برای روزی که سه سال برای آن زحمت کشیده بودم با انرژی مثبت مواجه شوم. صحبت‌های من فقط اشاره به کسانی بود که من را مورد تمسخر قرار داده بودند.

بیشتر بخوانید: واکنش تند مهسا جاور به انتقاد از لباس کاروان المپیکی؛ فرهنگ داشته باشید! +ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *