بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

راجا کازابلانکا به دنبال استخدام ریکاردو ساپینتو

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 تیر 1403 | 15:34

طرفداری | باشگاه راجا کازابلانکا قهرمان مراکش به دنبال جانشینی جوزف زین باوئر سرمربی آلمانی خود برای فصل آینده است و در همین راستا مذاکراتی را با دو مربی برجسته آغاز کرده است.

طبق گزارش وب سایت lesiteinfo مراکش، مدیران باشگاه راجا با رامویچ و همچنین ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی که سابقه قهرمانی در لیگ قبرس با آپوئل را دارد، مذاکره می‌کنند.

زین باوئر که در ماه مارس هدایت راجا را بر عهده گرفت، توانست این تیم را به مقام قهرمانی لیگ برتر بوکفردل و همچنین جام حذفی مراکش رهنمون کند. با این حال، به نظر می‌رسد مدیران باشگاه به دنبال تغییراتی در کادر فنی هستند و به همین دلیل مذاکراتی را با گزینه‌های جدید آغاز کرده‌اند.

ریکاردو ساپینتو فصل گذشته با آپوئل به مقام قهرمانی لیگ قبرس رسید و عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت.

انتخاب نهایی سرمربی راجا کازابلانکا در روزهای آینده مشخص خواهد شد. هواداران این تیم امیدوارند که باشگاه بتواند مربی‌ای کارآمد و باتجربه را برای هدایت تیم در فصل آینده انتخاب کند و راجا کازابلانکا به دوران شکوه خود بازگردد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *