بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پدر انزو فرناندز: پسرم هرگز نژادپرست نیست؛ فرانسوی‌ها مسی را به خاطر قد کوتاهش مسخره می‌کردند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 تیر 1403 | 21:42

طرفداری | پدر انزو فرناندز پس از هجمه‌هایی که به پسرش به خاطر انتشار ویدیویی که حاوی شعارهای نژادپرستانه بازیکنان آرژانتین خطاب به فرانسوی‌ها در جشن قهرمانی این تیم در کوپا آمریکا ۲۰۲۴ بود، از فرزندش حمایت کرد.

همه چیز از انتشار ویدیویی توسط انزو فرناندز شروع شد. ویدیویی که در آن شاهد شعارهای نژادپرستانه بازیکنان آرژانتین خطاب به بازیکنان فرانسه هستیم. در این شعار که پیش از این نیز توسط هواداران آرژانتینی در جام جهانی ۲۰۲۲ سر داده شده بود، به ریشه و هویت بازیکنان فرانسوی توهین می‌شود. آرژانتینی‌ها در این شعار، بازیکنان فرانسه را آنگولایی، آفریقایی و غیر فرانسوی توصیف می‌کنند.

این ویدیو جنجالی باعث شد تا بازیکنان فرانسوی چلسی، که تعداد آن‌ها نیز بالاست، از فعالیت انزو فرناندز در بین آرژانتینی‌ها خشمگین شوند. خود فرناندز هم با برگزاری یک لایو اینستاگرامی، در کنار سایرین، بازیکنان فرانسه را «آنگولایی» خطاب قرار داده بود. بازیکنان فرانسوی چلسی این کار هم‌تیمی آرژانتینی خود را نژادپرستی دانسته و او را آنفالو کردند. پس از بالا گرفتن اعتراضات به هافبک آرژانتینی چلسی، شاهد عذرخواهی انزو فرناندز به خاطر شعارهای نژادپرستانه در استوری در صفحه اینستاگرام او بودیم.

  • خشم بازیکنان چلسی از نژادپرستی انزو فرناندز؛ هافبک آرژانتینی آنفالو شد
  • پیام عذرخواهی انزو فرناندز: آن‌حرف‌ها عقیده قلبی من نبودند؛ واقعا متأسفم!

حال رائول فرناندز، پدر انزو فرناندز به حمایت از پسرش به اروپایی‌ها و به خصوص دو تیم آلمان و فرانسه تاخته و گفته که خود فرانسوی‌ها مسی را به خاطر قد کوتاهش مسخره می‌کردند.

من پسرم را خوب می‌شناسم. او اینطور آدمی نیست! او هیچ‌وقت نژادپرست نبوده است! درک فرهنگ فوتبال ما، از جمله شعارها و جشن‌ها، برای اروپایی‌ها دشوار است. او آن ویدیو لایو را در یک لحظه نامناسب ضبط کرد. کار اشتباهی بود، او حتی متوجه نمی‌شد که دارد چه می‌خواند.

در سال ۲۰۱۴، زمانی که آلمان ما را شکست داد، آنها طرز راه رفتن گائوچوها را تقلید و ما را نادان خطاب می‌کردند. در سال ۲۰۱۸، فرانسوی‌ها مسی را به خاطر قد کوتاهش مسخره می‌کردند. ما هیچ‌وقت نگفتیم که مورد تبعیض قرار گرفته‌ایم.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *