بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست استقلالی‌ها از مرادمند؛ به پرسپولیس نرو، آنها تو را به پادگان فرستادند

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 تیر 1403 | 0:24

هواداران استقلال از محمدحسین مرادمند خواستند به پرسپولیس نرود.

به گزارش خبر ورزشی، محمد حسین مرادمند که به دلیل مسائل مالی و اختلاف قیمت خودش با آرمین سهرابیان، از کادر فنی و باشگاه استقلال دلخور است، تصمیم به جدایی از جمع آبی‌پوشان دارد و باید بر سر دوراهی پیوستن به فولاد و یحیی گل محمدی و یا پوشیدن پیراهن پرسپولیس دست به انتخاب بزند.

در این میان برخی منابع خبری نزدیک به مدیرعامل پرسپولیس مدعی هستند محمد حسین مرادمند با رضا درویش به توافق کامل رسیده و جانشین علی نعمتی می‌شود اما بلافاصله پس از انتشار این خبر، هواداران استقلال شروع به ارسال پیام به مدافع شاکی تیم خود کردند و با یادآوری اتفاقاتی که منجر به اعزام این مدافع از تمرین استقلال به پادگان شد، از مرادمند خواستند به پرسپولیس نرود.

هواداران استقلال به محمدحسین مرادمند یادآوری کردند این باشگاه پرسپولیس و هوادارانش بودند که باعث شدند او در حساس ترین مقطع از فصل قهرمانی استقلال به خدمت سربازی برود و شانس بازی در تیم ملی را هم از دست بدهد.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس جانشین علی نعمتی را پیدا کرد؛ با مدافع استقلال توافق شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *