بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کناره‌گیری منچسترسیتی از رقابت برای جذب دنی اولمو

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 22 تیر 1403 | 2:25

طرفداری | منچسترسیتی از رقابت برای جذب دنی اولمو، هافبک لایپزیش و تیم ملی اسپانیا کنار رفت.

به گزارش بن جیکوبز، دنی اولمو، هافبک اسپانیایی لایپزیش، به یکی از جذاب‌ترین سوژه‌های نقل و انتقالات تابستانی تبدیل شده است. درخشش او در یورو ۲۰۲۴، تیم‌های خواهان او را افزایش داده و حالا بارسلونا، بایرن مونیخ و منچستریونایتد در تلاش برای جذب او هستند. ابتدا منچسترسیتی هم یکی از مدعیان جذب اولمو بود، اما بن جیکوبز، خبرنگار مشهور تایید کرد که سیتی از رقابت برای جذب این بازیکن کنار کشیده است.

قرارداد فعلی اولمو شامل بند فسخ ۶۰ میلیون یورویی است و بارسلونا قبلاً مذاکرات برای امضای قرارداد با اولمو را آغاز کرده است. در واقع، آنها قبل از یورو ۲۰۲۴ با لایپزیش صحبت‌های مستقیمی انجام داده بودند، اما این معامله برای نهایی شدن به یک برنامه پرداخت مالی منعطف نیاز دارد.

دنی اولمو ستاره اسپانیا در یورو ۲۰۲۴

بارسلونا کار آسانی برای جذب دنی اولمو ندارد

در حالی که بارسلونا به خواهان جذب دنی اولمو است، باید به این نکته توجه داشت که بایرن مونیخ و منچستریونایتد نیز برای تصاحب این بازیکن در کورس رقابت حضور دارند. علاقه بارسلونا به اولمو بر کسی پوشیده نیست، اما در حال حاضر نیکو ویلیامز در صدر فهرست اولویت‌های بلوگرانا قرار دارد. علاوه بر آن، بارسلونا دو رقیب مهم برای جذب این ستاره اسپانیایی دارد.

گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که بایرن مونیخ در رقابت برای جذب این مهاجم اسپانیایی پیشتاز است. بایرن که فصل گذشته عنوان قهرمانی بوندسلیگا را به بایر لورکوزن واگذار کرد، مصمم است دوباره عنوان قهرمانی خود را پس بگیرد و اولمو را مهره‌ای کلیدی در برنامه‌های بازسازی خود می‌بیند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *