خبر تلخ برای استقلال در نقل و انتقالات
منبع : خبرورزشی
بعد از اینکه باشگاه استقلال فصل قبل عزیزبک آمانوف ستاره ازبکستانی خودش را در لیست مازاد قرار داد، این بازیکن از استقلال شکایت کرد حالا باشگاه استقلال به پرداخت بدهی این بازیکن محکوم شده و باید مبلغی در حدود ۳۳۰ هزار دلار به این بازیکن پرداخت کند. آمانوف که دوران خوبی را در استقلال نداشت، از باشگاه استقلال به دلیل عدم پرداخت مطالباتش شکایت کرد و تا پولش را دریافت نکند، حاضر نیست پرونده را در فیفا مختومه اعلام کند.
باشگاه استقلال پرونده شکایت آمانوف را با اینکه می دانست شانسی در آن ندارد، به دادگاه عالی ورزش برد تا فرصت بیشتری بخرد. با این حال باز هم خبری از پرداخت مطالبات بازیکن ازبکستانی نبود. حالا دادگاه عالی ورزش هم استقلال را محکوم کرده و باشگاه استقلال باید مبلغی در حدود ۳۳۰ هزار دلار به این بازیکن پرداخت کند.
آمانوف درخواست داده تا فیفا جلوی نقل و انتقالات این تیم را بگیرد و هیچ بعید نیست به زودی پنجره نقل و انتقالاتی استقلال، یک بار دیگر بسته شود!


پشت پرده خط قرمز ریکاردو ساپینتو روی نام دو ستاره استقلال + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت استقلال به مدیران آبی خبرساز شد
واکنش معنادار ساپینتو به تقابل استقلال و گل گهر سیرجان در لیگ برتر
اعلام زمان نشست خبری ریکاردو ساپینتو و مهدی تارتار
تیم فوتبال استقلال با یک مصدوم مقابل گلگهر
رامین رضاییان به حواشی جنجالی در استقلال پایان داد + جزئیات









