دقیقه ۱۱۹ و حذف در خانه؛ آلمان با تکرار تاریخ مجازات شد + عکس
منبع : طرفداری
طرفداری | تاریخ برای آلمان بار دیگر تکرار شد و آنها باز هم در لحظات پایانی وقتهای اضافه از یک تورنمنت معتبر دیگر حذف شدند.
دیدار دو تیم آلمان و اسپانیا در چارچوب مرحله یک چهارم پایانی یورو ۲۰۲۴ با برتری ۲-۱ اسپانیا به پایان رسید تا میزبان از رسیدن به مرحله نیمهنهایی ناکام بماند. گل برتری لاروخا در این مسابقه را میکل مرینو در دقیقه ۱۱۹ به ثمر رساند تا با این گل دیگر شاگردان ناگلزمان فرصتی برای جبران نداشته باشند. آلمان بازهم در چنین دقیقهای گل خورد تا طعم تلخ حذف در یک تورنمنت معتبر آن هم در خانه را بچشد.
۱۸ سال پیش و تقریبا در چنین روزهایی و در چهارم جولای ۲۰۰۶ دو تیم ایتالیا و آلمان در اولین بازی مرحله نیمهنهایی رقابتهای جام جهانی برابر یکدیگر قرار گرفته بودند. در این دیدار کلاسیک که به وقتهای اضافه کشیده شد، فابیو گروسو، در برابر دیدگان ۶۵ هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه وستفالن، در دقیقه ۱۱۹ با یک ضربه پای چپ تمام کننده از داخل محوطه جریمه دروازه ینس لمن را باز و کاخ آرزوهای ژرمنها را خراب کرد.
دو دقیقه پس از این گل هم الساندرو دلپیرو که به عنوان یار تعویضی به میدان آمده بود موفق شد برای بار دوم برای ایتالیا گلزنی کند تا بدینترتیب آتزوری با نتیجه ۲-۰ آلمانِ میزبان را شکست دهد و به فینال جام جهانی راه پیدا کند و درنهایت قهرمان جهان شود. حالا پس از ۱۸ سال باردیگر آلمان با تکرار تاریخ مجازات شد.
تصویر پایین: گلزنی میکل مرینو در دقیقه ۱۱۹ در بازی آلمان و اسپانیا (یورو ۲۰۲۴)












