بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی ایرانی در آستانه هدایت نایب قهرمان لیگ ستارگان قطر در لیگ نخبگان آسیا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 تیر 1403 | 17:41

طرفداری | مدیران باشگاه الریان، نایب‌قهرمان لیگ ستارگان قطر، بعد از جدایی لئوناردو ژاردیم قصد دارند تا با پویا اسبقی را به عنوان جانشین وی قرارداد امضا کنند.

به نقل از ایرنا، اخبار فراوانی پیرامون حضور احتمالی لئوناردو ژاردیم در شباب الاهلی امارات به گوش می‌رسید و او قرارداد ۳/۵ میلیون دلاری خود را با الریان قطر فسخ کرد تا بتواند به این تیم اماراتی برود اما مسئولان باشگاه اماراتی در نهایت از پائولو سوسا به عنوان سرمربی جدید خود رونمایی کردند. مدیران باشگاه الریان به علت دستمزد بالای ژاردیم، تأکید کردند که در تلاش برای جذب سرمربی و کادر فنی جدید برای هدایت تیم هستند و به زودی این موضوع را اعلام خواهند کرد.

طی اخبار به دست آمده گزینه مد نظر مدیران الریان پویا اسبقی، سرمربی ایرانی الشمال است که توانسته بر خلاف سال‌های قبل، این تیم را در جدول حفظ کند. به خاطر همین عملکرد خوب بود که مدیران الشمال قرارداد اسبقی را تا سال ۲۰۲۶ تمدید کردند.

اسبقی از الشمال دستمزدی حدود ۶۰۰ هزار دلار دریافت می‌کند و الریان قرار است او را با ۲ برابر این مبلغ به خدمت بگیرد. البته این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که الشمال با جدایی سرمربی ۳۸ ساله و ایرانی خود موافقت کند. آن‌وقت است که الریان از اسبقی رونمایی خواهد کرد و او هم می‌تواند حضور در لیگ نخبگان آسیا را تجربه کند.

این سرمربی ایرانی که سابقه هدایت گوته‌بورگ در لیگ سوئد، تیم زیر ۲۱ ساله‌های سوئد، بارنزلی در چمپیونشیپ و همچنین ستاره سرخ بلگراد را در کارنامه دارد.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *