بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادامه اوضاع نابه‌سامان تراکتور؛ نصیرزاده استعفا کرد و مدیرعامل فولاد شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 خرداد 1403 | 12:01

طرفداری | طی حکمی از سوی مدیر عامل هلدینگ گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان هوشنگ نصیرزاده به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان منصوب شد.

باشگاه فولاد نوشت:

هوشنگ نصیرزاده فرزند خطه زرخیز خوزستان و زاده بهبهان و یکی از مدیران با سابقه و نام آشنا در سطح ملی بافعالیت‌های مدیریت ورزشی متعدد در فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه های لیگ برتر است.

وی کارشناس ارشد حقوق بین الملل و دارای سابقه ریاست کمیته تدوین مقررات فدراسیون و مدیر عاملی در باشگاه های گسترش فولاد، ماشین سازی و تراکتور بوده و هم اکنون عضو هیات رییسه سازمان لیگ است.

نصیرزاده دوره های مدیریت باشگاه را در هندوستان، پاکستان، اردن و کاستاریکا زیر نظر فیفا گذرانده و عضو کمیته ارزشیابی کنفدراسیون مرکزی آسیا (کافا) می باشد.

تخصص و تجارب ارزنده این مدیر با سابقه بومی در ساختارسازی، سیستم دهی و نظم و انضباط فرایندی، همواره در سطوح مختلف فوتبال کشور نقشی موثر داشته و از نظرات کارشناسی ایشان در ادوار مختلف فوتبال کشور استفاده شده است. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *