بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بوداپست؛ آخرین شانس سنگنوردان ایران برای کسب سهمیه المپیک

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 خرداد 1403 | 15:25

طرفداری | رضا علیپور و الناز رکابی  دو ملی‌پوش سنگنوردی کشورمان به منظور شرکت در مرحله نهایی مسابقات انتخابی المپیک راهی بوداپست مجارستان شدند. این مسابقات روز‌های ۳۱ خرداد تا ۳ تیر در دو ماده «سرعت» و «لید-بولدر» برگزار خواهد شد. این دو ورزشکار با مربیگری مرتضی محمدی در ماده سرعت و سرپرستی محمود هاشمی در مسابقات شرکت می‌کنند.

محیا دارابیان دیگر‌ ملی‌پوش کشورمان بود که لیست اعزام حذف شد و حتی در مصاحبه‌ای در این باره گلایه کرد.

حسین مقدم دبیر فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی دلیل این تصمیم را تشخیص کمیته فنی دانست که بعد از بررسی شرایط ورزشکاران تصمیم گرفتند فقط علیپور و رکابی در این مسابقات شرکت کنند.

وی در این باره گفت: علیپور برای کسب سهمیه المپیک شانس دارد و هدف از اعزام رکابی این است که برای او سهمیه یونیورسالیتی گرفته شود، چون شرط گرفتن سهمیه یونیورسالیتی حضور رکابی در مسابقات مجارستان است.

دبیر فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی افزود: دارابیان ۲۰ ساله است و می‌تواند در دوره‌های بعدی بازی‌های المپیک شرکت کند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *